Hírek

Ezen az oldalon híreinket találja, illetve olyan érdekességeket a nyílászárók világából, melyet érdemesnek tarunk arra, hogy megosszuk Önnel.

Hírek, érdekességek:

Cégünk megkapta a Bisnode AA osztályú minősítését!

Csak Magyarország elit cégei birtokolhatják az AAA, AA és A tanúsítványt!

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

atriumbatta bisnode

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezze szállítói felé pénzügyi megbízhatóságát, megmutassa versenytársainak vagy akár külföldi tulajdonosának, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplő. Ezen kívül bizalmat kelthet munkavállalóiban, jelezheti megrendelőinek, hogy az Ön cége alacsony kockázatú, érdemes Önnel üzletet kötni.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

10 évesek lettünk!!!

Büszkén mondhatjuk hogy 2014-ben 10 évesek lettünk! 10 éve szolgáljuk rendületlenül a Magyar piacot elsősorban aluminium nyílászárókkal és nagyon büszkék vagyunk a lassan megszámlálhatatlan referenciánkra, és ügyfeleink elégedettségére.

Ezúton köszönjük minden partnerünknek a belénk fektetett bizalmát, igérjük az elkövetkező 10 évben is hasonló módon fogjuk megszolgálni!

Jubileumi prospektusunkat itt találja

Construma 2010 - 2010.02.05.

Az Atrium-Batta Kft. is részt vesz a CONSTRUMA 2010 29. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.

2010. április 14-18. A pavilon 201F stadján.

Várjuk kedves látogatóinkat, akik megtekinthetik TKI alumínium profilrenszereinket, termékeinket.

Ablak ABC letöltés - 2007.02.15

Kedves ügyfeleink kívánságát teljesítve, a mai naptól oldalunkról közvetlenül letölthető az Internorm Ablak ABC anyaga, amelyből sok hasznos információt tudhat meg.

Méret: 767kB, formátum: PDF

A csók ablaka játék letöltés - 2007.02.20

A csók ablaka kedves kis játék, amelyben a feladat minnél több - az ablakokban megjelenő - embert megcsókolni. Természetesen választhatunk az elején, hogy fiúk vagy lányok legyünk :)

Méret: 2.117kB, formátum: Flash

A játékhoz szükséges Flash lejátszó innen letölthető

 

Vissza a lap tetejére