Fa beltéri ajtó

Beltéri ajtó kínálatunk laminált, technikai, dekodur, furnéros és festett kivitelben készülnek. Speciális tűzgátló beltéri ajtókat is megtalál kínálatunkban.

Festett fa beltéri ajtók

Festett gravíros fa beltéri ajtó

fa belteri ajto A festett gravíros fa beltéri ajtó esetében sík felületű festett gravíros ajtólap kétfajta profillal készülhet.

Az egyik az ún. V-gravír, mely egy V keresztmetszetű vájat az ajtólap felületén. A rajzolata bármilyen vonalas ábra lehet, melyet grafikus programmal tudunk megadni. A gravírvonal mentén színváltás lehetséges.

A másik a széles gravír, mely egy egymás melletti keskeny-mély és egy szélesebb-sekélyebb vájat kombinációja. Ezzel a típussal a klasszikus mintákat szoktuk követni, legtöbbször a kedvezőbb ár miatt a klasszikus vázkeretes mintákat utánozva.

Fontos megjegyzés, hogy mivel a gravír marófejjel készül, fordulásnál a sarkok lekerekítettek tudnak csak lenni.
Amennyiben a mezők részben üvegezve készülnek, azok részletkialakítása a vázkeretesével egyező.

A festett gravíros fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Festett klasszikus fa beltéri ajtó

fa belteri ajtoA festett klasszikus fa beltéri ajtó a hagyományos formavilágú, és a legplasztikusabban alakítható beltéri ajtók családja.

A vázkeret körbefoghat egy nagy, vagy több kisebb mezőt, benne a betét lehet természetesen üveg, vagy annak helyén síkfelületű betét vagy domború, ún. plattolt betét.

A leszorító léc készülhet a keretből síkjából kiállóra, illetve a keret síkjáig futó profilozott lécből.

Az ajtótok borítására is kerülhet profilozott díszléc. A síkbetétre és az üvegre készülhet rátét díszléc, a vázkeretre és a domború betétre pedig rátételem.

 

 

A festett klasszikus fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

Vissza a lap tetejére