Fa beltéri ajtó

Beltéri ajtó kínálatunk laminált, technikai, dekodur, furnéros és festett kivitelben készülnek. Speciális tűzgátló beltéri ajtókat is megtalál kínálatunkban.

Laminált fa beltéri ajtók

Laminált tele beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált tele fa beltéri ajtó lapja mintája lehet függőleges vagy vízszintes szálirányú. Az ajtótok és a lap színe lehet azonos vagy eltérő.

Készülhet ajtólap nélkül csak nyíláskeret. Az ajtótok gérbe vágott szerkezetű.


A laminált fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Laminált intarziás beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált intarziás fa beltéri ajtó sűrűn előforduló és ajánlott intarziás változatokkal készül. Az intarzia derékszögű négyszögekből áll. Ugyanannak a laminált lemeznek a feldarabolásával, síkban történő összeillesztésével készül.

Az ajtólap méretének változásával az egyenlő részre osztott elemek méretei dinamikusan nőnek, vagy csökkennek, a vékony intarziás elemek fix méretűek.

Az ajtólap két oldala lehet egyforma, vagy eltérő.A laminált intarziás fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

belteri ajto

 

Laminált fémintarziás beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált fémintarziás fa beltéri ajtók igen gyakran előforduló modelljeink.

A laminált felületű intarziát 1 cm széles valódi rozsdamentes felületű betéttel kombináljuk. Az egy vagy több fémcsík bárhogy elhelyezhető az ajtólapon, feltétele hogy széltől szélig érjen, illetve egyik variációjában széltől szélig futó intarziaillesztésig is tarthat. Az egymás közelében elhelyezett csíkok minimális távolsága 5 cm, a vonalak egymást nem keresztezhetik.

Természetesen a rozsdamentes lemez helyettesíthető bármelyik, az alap színétől eltérő színű dekorral, a fenti szerkesztési szabályokat betartva.


A laminált fémintarziás fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

belteri ajto

Laminált többszínű intarziás beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált többszínű intarziás beltéri ajtó az intarziás és a fémintarziás típus azon változata, mikor kettő vagy háromszínű laminátum kombinációját alkalmazzuk.

A szerkesztési szabályok megegyeznek az előző két beltéri ajtó esetében.


A laminált többszínű intarziás fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Laminált kisüveges beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált kisüveges beltéri ajtó azon modellek családja, mikor egy elkészült teli, sík felületű ajtólapon utólag kivágásokat készítünk.

A kivágások alakja lehet négyzet, téglalap, kör, ellipszis, rombusz, paralelogramma, mértékének a megmaradó lap merevségének biztosítása szab határt. A kivágásba vagy üveg vagy két összeforgatott laminátumból készült 10 mm vastag betét kerül.

Szegése üvegbeszorító léccel történik, az egyenesek színazonosak, az íves vonalúak egyszínű festett felületűek.

A laminált kisüveges fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

A beltéri ajtóinkhoz választhat különböző üvegezési opciókat. Az üvegezési lehetőségek ajtótípusonként eltérőek lehetnek, pontos felvilágosításért keresse fel szaküzletünket.

Laminált vázkeretes beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált vázkeretes beltéri ajtónál a nagy egybefüggő betéteket vázkeret fogja körbe. Az egy vagy több betét függőleges és vízszintes oldalú négyszög lehet.

Mivel a betéteket elválasztó csapok külön egységek, a szálirányuk tetszés szerint változhat.

A beltéri ajtó betétje üveg vagy 1 cm vastag összeforgatott laminált lemez, üvegszorítóléc körbeszegéssel.

Az üvegre vagy betétre rátétléc kerülhet, melyek csomóponti találkozása megoldható gérbe vágással ill. alacsonyabb és magasabb lécek egymásnak ütköztetésével.
A laminált vázkeretes fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Laminált edzett üveges beltéri ajtó

laminált fa belteri ajto A laminált edzett üveges beltéri ajtó 8 mm-es edzett üveg frízzel való kombinálása lehetővé teszi az üvegfelületnek egészen a lap széléig történő kifuttatását alul-felül.

Az üveg lehet egy nagy felületű, vagy több keskenyebb.
A frízek száliránya lehet vízszintes illetve függőleges.

Készülhet az ajtólap telibe edzett üveglapból is laminált tokra, speciális rozsdamentes vasalattal.

Az üveg lehet átlátszó vagy homogén savmart, továbbá bármilyen mintájúra egy vagy két rétegben homokfújt.
A laminált edzett üveges fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Laminált rátétléces beltéri ajtó

laminált fa beltéri ajtó³ A laminált rátétléces beltéri ajtó esetében a teli síkfelületű ajtólapokra rátétlécekből különféle minták készülhetnek. Egy feltétel van csak: az ajtó ütközése záráskor biztosítva legyen.

A rátét lehet szélig kifutó léc illetve keret, vagy festett rátétidom, például félgömb vagy gúla. A rátétléc lehet színazonos vagy elütő színű.


A laminált rátétléces fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

 

Laminált mintaintarziás beltéri ajtó

laminált fa beltéri ajtó AlLaminált mintaintarziás beltéri ajtó 2010. év végén bevezetésre kerülő kísérleti technológiával készülő ajtó új távlatokat nyit a design területén, illetve a síkfelület - médium funkció is megjelenik - elérhető áron.

Speciális vágási technikánkkal, melynek lényege, hogy sarkos kivágást tudunk létrehozni, lehetővé válik az 5 mm vastag laminált lemezünkből bármilyen grafikai programmal megrajzolt intarzia képzése, legyen az felirat, ábra vagy kompozíció.
A laminált mintaintarziás fa beltéri ajtó mintaválasztékunkból:

Laminált beltéri ajtó üvegezési opciók

A beltéri ajtóinkhoz választhat különböző berakási, üvegezési opciókat. Az üvegezési opciók ajtótípusonként eltérőek lehetnek, pontos felvilágosításért keresse fel szaküzletünket.

Beltéri ajtaját megtervezheti a következő linken. A megtervezett beltéri ajtó paramétereivel keresse fel szaküzletünket, ahol a saját tervei alapján gyártjuk le Önnek a kívánt ajtókat!

A tervező programot a következő linken keresztül érheti el,
KATTINTSON IDE: www.full.co.hu

Laminált beltéri ajtó színminták

Vissza a lap tetejére