Fa beltéri ajtó

Beltéri ajtó kínálatunk laminált, technikai, dekodur, furnéros és festett kivitelben készülnek. Speciális tűzgátló beltéri ajtókat is megtalál kínálatunkban.

Technikai fa beltéri ajtók

Technikai nedvestéri ajtó

A technikai nedvestéri ajtót magas páratartalmú és fröccsenő víznek kitett esetekben ajánljuk. Kizárólag fémtokra készítünk ajtólapot. Az ajtólap teli, sík felületű, HPL dekorlappal borított, melyet színazonosan tudunk adni a Pfleiderer laminátumokhoz. Az ajtó éle műanyag, íly módon biztosítva van, hogy fapótló anyag ne találkozzon vízzel.

Technikai tűzgátló ajtók T30/T60

A technikai tűzgátló ajtók minősített 30 és 60 perces tűzállósági határértékű ajtók, amelyeket speciális betéttel és részletkialakításokkal készítjük, szükség esetén kis üvegfelülettel. Bármelyik sík változatú felületkialakítással gyártható.

Technikai hangszigetelő ajtó

A technikai hangszigetelő ajtólap szerkezete a hangszigetelési mértéknek megfelelően egyrétegű vagy töbrétegű speciális betéttel készül, sík felülettel. Tok és lap találkozásánál egyszeres vagy kétszeres gumi ütközéssel, valamint automata küszöbbel vagy átlépőküszöbbel gyártjuk. 42 dB hangszigetelési laborértékig egy, afölött két ajtólappal tudjuk az igényt kielégíteni

Technikai sugárvédő ajtó

A technikai sugárvédő ajtó röntgensugarak áthatolásának megakadályozására készül. 1 mm, vagy 2 mm ólomegyenértékű ólomlemezbéléssel, bármelyik sík felületi kialakítással, esetleg betekintő üvegezéssel sugárvédő üveggel. Készülhet fémtokra, illetve fatokkal. A tokok is ólomlemezzel bélelendők.

 

Vissza a lap tetejére