Redőny, reluxa

Redőny, reluxa, szalagfüggöny, mind olyan árnyékolástechniaki eszközök, amellyel a napfény távol tartaható a belső helységektől. Tekintse meg kínálatunkat.

Redőnyök

Eléépített redőnyök

Praktikum és design: A tokok kialakítása ideális formájú, a lehető legkisebb méretre gyártjuk.

Megújult mozgató szerkezet: Az 50 mm átmérőjű, erősebb tengely egyaránt megfelel kézi működtetéshez és a motorizáció teljes palettájához, átalakítás nélkül.

Palást: A vastag falú lamellázattal 3200 mm szélesség és 7,0m2 felület érhető el. Kollekciónk különleges színeket is tartalmaz.

Alumínium profilok: Az extrudált alumínium profilok hosszú élettartamot biztosítanak. Felületük RAL színekben vagy famintás DECOR festéssel kérhető.

Integrált rovarháló: A rovarhálót redőnytokba süllyesztve, rugós mechanikával készítjük. Kifinomult működésű: a beépített féknek köszönhetően nem csapódik fel, a hálót pedig speciális, kifújást gátló Meshlock kefe tartja feszesen a sínben. A húzóprofilba szerelt Easy-Click zárórendszerrel kezelése könnyűvé válik.

Beépítés: Beépíthatő vakolható tokkal, kerekített tokkal vagy szögletes tokkal.

Föléépített redőnyök

Hőszigetelés: Megfelel a legújabb európai normáknak (EnEV). A redőnydoboz hőszigetelése kiváló.

Tok csatlakozás: Alkalmazható bármilyen nyílászzáróhoz, 60-82 mm profilvastagságú rendszereknél.

Integrált hálók: Rovarháló vagy napvédő screen építhatő a szerkezetbe.

Mozgató rendszer: Könnyű, precíz működésű a csapágyazott acél tengelynek köszöngetően. Motoros hajtással is ajánljuk.

Szerkezeti felépítés: Tokméretezése ideális (max. redőnymagasság 2800 mm), új építéshez és felújításhoz egyaránt. Rejthető tokozattal is készülhet. A homloklap és a vezetősín kérhető porszórt festésű alumíniumból.

Vezetősín: Egyedi kialakítású, a rovarhálós változatnál dupla vezetőkamrával.

Lamellázat: A redőnypalást UV-stabil műanyagból vagy habkitöltésű alumíniumból készül.

Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta

 

Reluxa

Külső reluxa (alumínium zsalúzia)

Minőségben és gazdaságosságban utolérhetetlen: a napfény. De néha a jóból is megárt a sok: forróság, vakító hatás, visszatükröződés a képernyőn. Ezek a problémák a lakótérben vagy a munkahelyen a külső reluxa alkalmazásával
egyszerien kiküszöbölhetők. Az állítható lamellák segítségével a bejövő napfény és a hőmennyiség az Ön kívánságának megfelelően optimálisan szabályozható. Ezáltal megvalósul a direkt napfénytől való védelem, de a kilátás továbbra is biztosított.

  • a külső reluxák tökéletesen kombinálhatók az Internorm utólag szerelhető, illetve vakolható dobozú redonyeivel; rolós, fix, nyitható, illetve eltolható rovarhálóival
  • RAL és fémutánzatú színekben
  • vakolható dobozú kivitelnél rozsdamentes EL01 és EL02 szín is választható

Kívánságra a külső reluxák felszerelhetők napfény - , és/vagy szélérzékelővel. Ezek a meghatározott szélerősségnél és LUXszámnál miködésbe lépnek. A külső reluxa ebben az esetben automatikusan kinyitódik/becsukódik (elektromos vezérlés esetén).

 

Belső reluxa

Az ablakba beépített reluxa kitűnő árnyékolástechnikai és belátás elleni kiegészítő, mellyel tökéletesen lehet szabályozni a fényerősséget. A szabadalmaztatott miködtető rendszerrel felszerelt belső reluxák a tokba, illetve a szárnyba kerülnek beépítésre, ezért nincs látható, kilátást zavaró szerkezet. A belső reluxák sokszínűségét a hatalmas színválaszték (standard és egyedi színek) adja, melyet tovább bővít a pliszé kiviteli lehetőség is

 

 

 

Szalagfüggöny

Tökéletes fényszabályozás, magasfokú esztétika. Számtalan színben és mintázattal kapható, térelválasztóként is ideális. Kézi és távirányítós működtetés is lehetséges.

Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta
szalagfüggöny

 

Roló, roletta

Számtalan színben és formában találhat szaküzletünkben rolókat és rolettákat.

Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta
sávroló roletta
Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta
roletta roletta

 

Vissza a lap tetejére